6 mars 2010

Rutten

Fint väder som tusan, det har det varit i flera dagar nu. Hjälper inte för jag hittar fan inte fler jobb för det! Men ska köra in till hbg i morgon eller senast på mådag, till båstad m.fl. Har även kollar lite på jobb i helsingör.

Utbildningar har cirkulerat rundor i min hjärna väääldit mycket nu. Funderade i nästan 20 år på att bli polis, verkar som att jag insett att ngt annat passar bättre, men vi får helt enkelt se. Snackade med kusin Maria och hon tipsade om mäklarassistent, tittade lite kurser m.m men en kurs på 7 månader (distans KY-utb) kostade 30 lakan. Sen JAG+PAPPER=KAOS, jag har alltid varit den enda tjejen i klassen som alltid tappade bort papper och lämnade aldrig in dem.
Titade på bristyrken och då kommer ju alltid sånna som specialiserade tandläkare/sjuksköterskor/läkare m.fl upp men även tandhygienist, tänkte att det är säkert skitlång tid och jobbig utbildning. Började kolla upp var tandhygienistprogrammet fanns och hittade både i Malmö & Kristianstad:) Jag har alla behörigheterna och man blir leg. Tandhygienist efter 4 terminer (ca 2 år) och får en masterexamen efter 3år. Detta tror jag passar mig. Har mellan 20-30 lakan ut i månaden. Inte så pjåkigt, förutom alla latinska namn man ska kunna:S