15 jan. 2010

Makalös manick!



Hemma i kylan igen. Har inte bloggat under tiden jag varit i Thailand pga för många andra äventyr.

Vi har haft det super, 2 dagar utan sol och resten har varit mer eller mindre kanon. 5 olika hotell, mördat ormar utanför bungalowen, stora spindlar, massvis med apor ovanför oss och katter utan svansar. Ödlorna får vi ju inte glömma, dem kanske även följde med hem till Sverige i stora resväskan. Vi har verkligen haft det jättebra, vänligheten i Thailand har bara minskat & minskat med åren, muslimerna i Thailand blir bara fler & fler och tyvärr var vi på sådana ställe där det var 80% muslimer. Lägg märke till att jag inte skriver att jag inte tycker om muslimer, bara att jag gillar och ycker att buddister är mycket mer vänliga och trevliga.

Snorklat bland hajar, bläckfiskar, blåsfiskar, anemoner & allt man vekrligen kan tänka sig. Båtturerna kunde man väll klarat sig utan ibland, men sjösjukan gick snabbt över igen:) Värst var det när vi hyrde egen speedboat, men det var oxå den bästa upplevelsen under vatten någonsin.

Vår tripp gick från ö-a busstation till kastrup-Thailand. Där landade vi i Krabi och tog oss till Ao nang och sedan longtail båt till Tonsai (Railay beach). Där sov vi 5 nätter och fick se grymt mycket där. Ryska Hells Angels bland annat med sina må upp pumpade taniga brudar:)
Från Tonsai åkte vi sen till Koh Lanta som är en väldigt lugn och liten ö med en huvudstad mindre än Boalt:) Där stannae vi i 5 dagar och fik se bordeller, VÄRLDENS mest plastiga brud! Shit alltså. snorklade på Koh Haa och såg säkert över 50 olika fisksorter.

Koh Lanta-PhiPhi Island som först blev på en översmockad båt, och sen en översmockad ö med en massa Japaner & Kineser, jag kände mig verkligen som i en myrstack! Temperaturen i havet var över 37 grader, det ni!:) En party-ö var detta och jag fick för första gången i mitt liv hålla hårt i Fredrik för Thailändskorna var som besatta av honom, det vattnades både här och där när dem slängde sina blickar på honom. Det var helt extremt:P

Efter 3 nätter där, avverkade vi vårt sista hotell i Ao nang oh åkte iväg för att shoppa, taxichaffisen blåste oss och hans vänner sa att bilen hade kört iväg av sig själv, sen att han varit med i en olycka när han skulle hämtat oss igen, men i själva verket var han alkolist så han körde hem & söp! Så där stod vi 30 minuters körning från hotellet utan taxi som nästan helt var betald för han hade ingen bensin på bilen så han fick lite förskott. Men vafan tänkte vi med, han kunde ju bara stängt av bilen och väntat med att köra & tanka tills vi ville hem! Det var bara till att ta en ny och pruta som fan igen!


Allt har varit kanon förutom att tahiland har blivit förstört av turismen och de gräver sin egen grop. T.ex när pappa hade en klisterlapp på bröstet som där stod Ao nang på visste dem som bodde & levde på PhiPhi att han skulle där från och då skulle man ta dubbla priser på allt. Han dubblade priset på en glass! Dem är snäsiga oh otrevliga, inte samma som det en gång var. Detta landet är tyvärr förstört, dessa människorna är farligare än andra människor för dme går att manipulera dit man vill, se bara så lätt under Vietnam-kriget. Dem vet tyvärr inte vad som är rätt och fel, och jag tror att det är ganska farligt att beblanda sig med tusentals muslimer som inte vet vad som är rätt och fel.